Rene Caisse, ondekster van Essiac thee

Written by Super User. Posted in Essiac Thee

Essiac theeDit is het wonderlijke verhaal van een vrouw genaamd René Caisse, een Canadese verpleegster. Meer dan 50 jaar, tot haar dood in 1978 behandelde ze duizenden kankerpatiënten die in de meeste gevallen door de dokters waren opgegeven met haar eigen geheime kruidenformule die ze Essiac noemde. Caisse achteruit!

Haar patiënten zweerde bij haar en vertelden hun succesvolle genezing aan vrienden en familie, scheven brieven aan artsen en politici en getuigde onder ede voor het Canadese parlement om Essiac als anti-kankermiddel erkend te krijgen. Haar begrafenis in het dorp van Bracebridge , ongeveer 170 kilometer ten noorden van Toronto, werd bijgewoond door honderden mensen, onder wie voormalige patiënten die René voor terminale kanker had behandeld. Sommige die zelfs in de jaren 30 voor kanker waren behandeld. René is 90 jaar oud geworden.

Hoe smaakt Essiac thee?

Het smaakt precies naar wat het is, een kruidenthee. Ongeveer net zo gewoon en mild als een van de andere kruidenthee uit de hele wereld die je kunt kopen in een supermarkt. Alleen kan je deze thee niet kopen in de supermarkt. Dat is vreemd want alleen al in Canada en De Verenigde Staten zijn er tot de dag van vandaag duizenden mensen van alle leeftijden, die er absoluut van overtuigd zijn dat Essiac thee hun leven of het leven van vrienden en geliefden gered heeft.

Erkenning Essiac thee

Sinds ongeveer 1925 hebben vooraanstaande artsen René Caisse proberen te helpen om Essiac geregistreerd te krijgen als een effectieve behandeling van kanker. De Canadese regering heeft Essiac bijna gelegaliseerd in 1939 omdat er veel protesten waren toen de regering haar dreigde te arresteren als ze haar kliniek niet zou sluiten. René vocht bijna haar hele leven tegen een overweldigende overmacht en onder ongelooflijk druk. Ze gaf de strijd echter nooit op.

Maar het was een praktisch onmogelijke strijd om de medische en juridische instellingen van Noord-Amerika te overtuigen dat er een natuurlijke behandeling voor kanker bestaat - op basis van kruiden die groeien in het wild – die de geaccepteerde behandelingen van chirurgie, bestraling en chemotherapie onnodig zou maken.

Ze had net zo goed kunnen beweren dat de aarde plat was