Essiac thee bestellen

Vandaag bestelt morgen in huis.Heeft u vragen? Bel gerust 0318-542017 of
06-13431198

U kunt bij ons de echte originele Essiac kruidenthee bestellen, ook wel de Flor Essence genoemd. Wij importeren deze rechtstreeks bij onze producent in de Verenigde Staten zonder enige verdere tussenhandel. Dat garandeert u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, daarom maken wij geen gebruik van Ideal of andere betalingsdienstverleners. Dat heeft ook als voordeel dat uw gegevens niet op onze server worden opgeslagen. U krijgt na het afronden van uw bestelling een e-mail met een uniek ordernummer en kunt u veilig betalen via uw eigen bank. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling de zelfde dag verzonden. Betaalt u met Rabobank dan zien wij u betaling direct. U kunt hier Essiac bestellen.

Zendingen buiten Nederland

De verzendkosten in Nederland zijn € 6,95 en vanaf € 66,- is de verzending gratis. Neem vooraf even contact met ons op voor de exacte verzendkosten als u vanuit Belgie bestelt.

Levertijd

Essiac thee is uit voorraad leverbaar en voor 16.00 uur besteld en uw betaling is gecontroleerd dan heeft u in 90% van de gevallende de volgende dag het pakket binnen. Heel soms heeft Post.nl een dag vertraging. Wij versturen ook dezelfde dag als u een betalingsbewijs kunt overleggen. Maak hiervoor een printscreen van uw betaling, let op uw privacy, maak alle overige informatie onleesbaar. 

Retourneren

Wij controleren de kruiden vanaf onze leverancier tot levering bij u thuis. Daarna kunnen we niet meer controleren hoe oud de kruiden zijn en/of ze correct zijn opgeslagen (koel en donker). Om deze redenen kunt U onaangebroken verpakkingen niet terugzenden. Dat is ook gelijk uw zekerheid dat er altijd zorgvuldig met de kruiden is omgesprongen.