Alternatieve therapieën bij kanker

Al jaren bestaan er alternatieve geneeswijzen voor kanker maar het grote publiek weet daar niet veel over omdat de media hierover niet berichten. Dr. Rath beweerd zelfs dat de farmaceutische industrie uit is op winstbejag en niet om mensen beter te maken.

Kan kanker spontaan genezen?

Ongeneeslijk zieke kankerpatiënten genezen soms ‘spontaan’. Niet zelden begint de genezing na een zware infectie. Aangezien een infectie het afweersysteem stimuleert, werd de suggestie geopperd dat het afweersysteem op eigen kracht een kankergezwel kan opruimen.

Farmaceutische Kanker- industrie

Oncologen kunnen het niet accepteren dat iemand spontaan geneest. Ze spreken in zulke gevallen van toeval of een foute diagnose. maar spontane genezing komt voor. Soms weigert iemand een behandeling met chemo of bestraling en geneest deze persoon spontaan. Onderzoekers hebben echter geen interesse om hier onderzoek naar te doen, de industrie is namelijk niet op zoek naar geneesmethoden maar naar manieren om medicijnen te verkopen. De minstens tienduizenden gevallen van spontane regressie worden voor het gemak genegeerd. Het kan zelfs zo zijn dat het werkelijke aantal spontane regressies veel hoger is omdat artsen niet altijd het genezen toeschrijven aan spontane regressie.

Oplossing voor de ziekte

Zou er ooit een oplossing komen van de farmaceutische industrie om het kankerprobleem uit de wereld te helpen? Kijkt u eens naar de vorderingen die de vliegtuigindustrie heeft gemaakt de afgelopen 100 jaar. Of de stap van de telegraaf naar het huidige internet. Waarom is de ziekte kanker nog niet verslagen? Zou de oplossing niet vanuit Big Pharma komen maar uit de alternatieve geneeswijzen