Verschil Essiac thee en Flor Essence

Essiac is geregistreerd merk met de 4 basiskruiden. Dit is echter niet het volledige recept van de 8 kruidenformule van Rene Caisse. Rene heeft er altijd voor gewaakt om de 8 kruiden geheim te houden tot er een bedrijf betrouwbaar genoeg zou zijn om het voor iedereen beschikbaar te maken zonder extreme winstbejag. Iedereen die zegt dat de Essiac formule maar 4 kruiden heeft is verkeerd geïnformeerd en spelen een Canadese firma in de kaart die voor € 33,50 maar 63 gram levert. Dit zijn woekerprijzen.

Werkelijke Kosten basiskruiden

Hoe kunnen we dat bewijzen? Heel simpel de vier basiskruiden zijn te bestellen in Amerika bij Starwest Botanicals voor een prijs van $ 24,58 wanneer u minstens een pond bestelt. In grote hoeveelheden zijn ze nog veel goedkoper. De 8 kruidenformule Flor Essence is de enige echte Essiac thee en wordt door verschillende bedrijven in de VS geproduceerd.

Zelf Essiac maken?

Onze Essiac of Flor Essence is door Dr Brush die jarenlang met Rene Caisse heeft samengewerkt na de dood van Rene Caisse (door de gevolgen van een gebroken heup) bekend gemaakt. Wij hebben het recept op de website staan maar voor onze prijzen is zelf mengen niet veel goedkoper. Bovendien heeft u nu altijd het juiste recept.

Waarom onze Essiac kruidenthee

U kunt de thee direct zetten en de kruiden zijn zo fijn gemalen dat u de hele thee drinkt en niet een aftreksel van de kruiden. Want vergeet niet, een hele sinaasappel eten is gezonder dan alleen het sap.