Seetang in Essiac Tee

Kelp in Essiac Thee.

Kelp helpt bij de aanmaak van schildklierhormonen, die nodig zijn voor het behoud van
een normaal metabolisme in alle lichaamscellen.De planten in de Essiac-thee versterken uw immuunsysteem.

Al duizenden jaren gebruiken mensen planten om zichzelf te genezen. Tot de farmaceutische industrie de moleculen van planten begon te isoleren, chemisch nabootsen en daarmee patenteren. Rene Caisse en Dr. Charles Brusch hebben acht jaar onderzoek gedaan bij het Brusch Medical Research Center in Cambridge, Massachusetts naar onze 8 kruidenmix. De kruiden zijn individueel al eeuwen bekend om hun geneeskrachtige werking maar het gaat bij Essiac om de synergie tussen de kruiden.

De studies naar de werking van Essiac met Dr. Brusch werden uitgevoerd van 1959 tot 1967. Essiac-tee-bestellen   Uit hun onderzoek bleek dat de Essiac met 8 kruiden beter werkte dan alle anderen (eerdere) geteste varianten. Dr. Charles Brusch (voormalig lijfarts J.F. Kennedy) genas zichzelf van kanker met Essic Thee en van hem zijn de legendarische woorden "Essiac Is A Cure for Cancer, Period".

Is Essiac in staat om kanker of andere ernstige ziekten te genezen?

We mogen dat wettelijk niet beweren. Veel mensen die Essiac gebruiken melden een sterker immuunsysteem en verhoogde gezondheid en welzijn. Een goed immuunsysteem is essentieel om het lichaam te helpen ziekte en aandoeningen te overwinnen. De individuele kruiden hebben allemaal geneeskrachtige eigenschappen dit is al jarenlang bekend in bijvoorbeeld

Heeft u een aandoening? Kijk eens in de polis van uw zorgverzekering of u alternatieve geneeswijzen heeft verzekerd en vraag deze specialisten om raad. Zij kennen de kruiden van Essiac en mogen u wel legaal adviseren.

Tot de dag van vandaag is niet wetenschappelijk vast komen te staan dat de Essiac thee daadwerkelijk werkt. Er zijn namelijk nooit echte onderzoeken geweest! Verklaarbaar is dat wel want stel je voor dat de Essiac thee daadwerkelijk tegen kanker werkt, dan valt de (farmaceutisch) kanker- industrie met een omzet van meer dan € 200,- miljard per jaar om. In 2009 alleen al in de EU ruim 126 miljard. Maar dat niet alleen. Stel dat in een onderzoek vast komt te staan dat Essiac thee werkt tegen kanker. En dat al sinds 1922, hoeveel vertrouwen kunnen burgers dan nog hebben in hun artsen en de overheid die Big Pharma en andere multinationals altijd bevoordeeld? Zijn we dan jarenlang bedot? Al met al een spannend verhaal wat nog lang niet uit is.

Alle kruiden die we gebruiken om onze Essiac maken zijn geproduceerd in de VS, niet bestraald en vrij van chemicaliën en worden geïmporteerd per luchtpost en niet per zeecontainer.

De farmaceutische (kanker) Industrie.
Dr. Matthias Rath is een Duitse arts die gelooft dat een gezonde levensstijl met voldoende vitamines en natuurlijke voeding de meeste ziekten kan genezen. Volgens hem is kanker vooral te wijten aan o.a. een slecht dieet, een tekort aan vitamine C en de effecten van allerlei chemische producten op het lichaam.

Het belangrijkste doel van de farmaceutische industrie is niet om de gezondheid van de bevolking te bevorderen, maar om winst te maken. Aan gezonde mensen kunnen deze chemische bedrijven niets verdienen, dus hun doel is om mensen ziek te maken en te houden. Uw medicijnen hebben altijd bijwerkingen die met andere geneesmiddelen kunnen worden bestreden. Op die manier kunnen ze hun winst maximaliseren! Dit heeft natuurlijk niets te maken met een goede gezondheid.

Bekijk deze verbazende lezing van de Duitse arts Dr. Rath (Nederlandse ondertiteling)           Volgens Dr. Rath wil de chemische/farmaceutische industrie de hele wereld controleren. Daar zijn ze al heel ver in. De lobby van de grote chemische bedrijven in Brussel is enorm. De relatie tussen de farmaceutische industrie, de chemische industrie en de oliemaatschappijen is ook duidelijk - drie grote economische sectoren met dezelfde interesses. Winst maken.