Essiac-tee recept

Kwaliteit onze thee.

Kwaliteit van de Essiac-thee.

Wij leveren de echte Essiac thee met 8 kruiden. Ook wel Flor Essence genoemd.

Kwaliteit van de Essiac kruiden

Onze Essiac formule is 100%: Biologisch, vrij van chemicaliën, vrij van pesticiden, niet bestraald en volledig gemengd volgens de exacte verhouding gespecificeerd door Rene Caisse en dr. Charles Brusch.

Onze Essiac Thee is gemalen en in poedervorm.

Door de kruiden maximaal 10 minuten zacht te koken en minimaal 12 uur op kamertemperatuur te laten staan komen alle goede stoffen uit de wortels vrij. Die worden nu gemakkelijk en effectief geabsorbeerd door het lichaam. Daarom verkopen wij onze thee vers gedroogd in poedervorm (verpulverd) om de meeste voedingsstoffen uit de wortels op te laten nemen. Dit is de meest effectieve manier. Zeker omdat u de thee op deze manier niet hoeft zeven en uw lichaam al het goede van de kruiden kan opnemen.

Om deze reden verkopen we alleen Essiac in poedervorm en geen capsules of andere vormen van Essiac. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor onze omzetsnelheid hoog kunnen houden en onze kruiden vers.

Het vochtgehalte van onze kruiden zijn: 12-15% voor de gezegende distel, schapen zuring, en kelp, en minder dan 10% voor de kliswortel, rode klaver, gladde iep schors, waterkers, en de Turkse rabarberwortel. De Schapenzuring bestaat voor 20% uit wortels

Vaak zoeken we op You Yube naar interessante filmpjes rond Essiac en andere alternatieve geneeswijzen op basis van planten. Helaas is er niet veel te vinden in het Nederlands maar wel in het Engels of Duits. Wij plaatsen deze hier op de site maar dat wil niet zeggen dat wij het overal mee eens zijn. Maar oriënteren kan nooit kwaad.